• Ontdek het seizoenswijnpakket
  • Gratis lokale bezorging -> < 15 km Zedelgem
  • Advies van een topsommelier
Home » Wijnshop » WIJNPAKKETTEN

Wijnpakketten

In de wondere wereld van wijn is het aanbod gigantisch groot. Momenteel hebben we meer dan 35 000 verschillende wijnen op de Belgische markt, dat maakt het als consument bijzonder moeilijk om de juiste wijn te kiezen en nieuwe wijnen te ontdekken.

 

In 3 verschillende wijnpakketten laat D!V!NUM je kennis maken met wijnen die je ongetwijfeld niet kent en niet mogen ontbreken in je wijnkelder.

 

Een wijnpakket is ook ideaal om te geven als geschenk!

Wijnpakket MEET D.VINUM

€ 40,00

Wijnpakket MEET D.VINUM

€ 40,00

Dit pakket is ideaal als kennismaking met D.VINUM. In dit pakket ontvang je 3 flessen wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het pakket is doorgaans een combinatie van witte en rode wijnen. Bovenop de 3 flessen ontvang je een kortingsbon van 5% op je volgende aankoop, zodat je de wijnen die je lekker vond nog scherper kan aankopen.

Ideaal om jezelf te verwennen of als geschenkidee.

Wijnpakket ENJOY D.VINUM

€ 70,00

Wijnpakket ENJOY D.VINUM

€ 70,00

Dit pakket is samengesteld voor de wijnliefhebber die houdt van ontdekkingen, voor als het iets meer mag zijn. In dit pakket ontvang je 3 flessenwijn met een bijzonder verhaal, perfect om mee uit te pakken bij vrienden. Het pakket is doorgaans een combinatie van witte en rode wijnen. Bovenop de 3 flessen ontvang je een kortingsbon van 5% op je volgende aankoop, zodat je de wijnen die je lekker vond nog scherper kan aankopen.

Wijnpakket EXPERIENCE D.VINUM

€ 115,00

Wijnpakket EXPERIENCE D.VINUM

€ 115,00

Dit wijnpakket is een samengesteld uit 1 fles bubbels, 1 fles witte wijn en 1 fles rode wijn. Ideaal voor wijnproevers die houden van dat beetje meer, unieke flessen met een verhaal om te openen met je beste tafelgenoten.

Bovenop de 3 flessen, ontvang je een kortingsbon van 5% op je volgende aankoop, zodat je de wijnen die je lekker vond aan een scherpe prijs kunt aanschaffen.