Opleiding

De service van wijn in een restaurant gaat veel verder dan het aanbieden van een wijnkaart en het noteren van de keuze van de gast. Een goed geschoold team tilt de volledige wijnbeleving naar een hoger, professioneler en consistenter niveau.

Correcte service, productkennis en het inzicht in doordachte food-and-winepairings maken daarbij het verschil. Een verfijnd gerecht met de juiste wijn creëert immers dat unieke 1+1=3-moment.

D.VINUM biedt wijnopleidingen op maat voor horecateams. Deze trajecten kunnen variëren van basiskennis en service-etiquette tot diepgaande opleidingen rond wijnstijlen, terroir, pairing-strategieën en verkooptechnieken aan tafel. Praktisch, helder en onmiddellijk toepasbaar.

Daarnaast verzorgt D.VINUM ook interactieve wijnopleidingen, tastings en begeleide degustaties op maat. Ideaal als incentive, teambuilding of als inspirerende activiteit voor bedrijven en groepen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave vult u eenvoudig het formulier hieronder in.